SRPSKI  ENGLISH
Kontakt  |  Sitemap
Zidne police Classic
 

      Zidne police "Classic" su modernog dizajna sa visokim stepenom prilagođavanja svakom ambijentu.
      Primena ovakvog poličnog sistema je raznovrsna. Namenjen je opremanju kućnih biblioteka, ostava, magacina, međutim, može se primeniti i u svrhu opremanja prodavnica i komercijalnih prostora.
Idealan kao polica za knjige jer se visina polica po potrebi može menjati u zavisnosti od visine knjiga odnosno drugi predmeta koji se odlažu. U varijantama kućne primene se može projektovati radni kutak sa radnim stolom i poličnim sistemom iznad kao na primeru sa slike.
Pored navedenog, kao što smo spomenuli, primena je raznovrsna a sve zavisi od Vaših potreba i ideja. 
      Preporučujemo da pogledate neke od 
primera opremanja kako bi smo Vam jasnije dočarali postojeća rešenja i varijacije koje možete primeniti i u Vašem prostoru.

      Konstrukcija - ELEMENTI  Zidnog poličnog sistema "Classic" je u osnovi metalna. Metalni elementi u ovoj robnoj grupi su raznovrsni. Pored standardnih elemenata se intezivno razvijaju novi elementi - nosači kako bi se svaka potreba za funkcionalnim rešavanjem čega rešila. Osnovni elementi (stubovi i konzolni nosači) se kombinuju sa policama koje mogu biti  od različitih modernih materijala (dezenirani univer, medijapan, furnirana iverica, osb ploča, staklo, mermer, metal i slično).  Na taj način se fukcionalno i modularno rešenje na još jedan način kombinuje sa ambijentom u koji se postavlja.
      Montaža je jednostavna i brza. Pažljivo pogledajte uputsvo za montažu. Neophodno je samo da vodite računa o postavci stubova koji se nakon postavke teže uklanjaju sa zida. Svi ostali elementi su demontažni i koncept postavke se može menjati. detaljnije >>>>

ELEMENTI ZIDNOG
POLIČNOG SISTEMA " CLASSIC"

PRIMERI OPREMANJA
I DOSTUPNA REŠENJA

UPUTSVO ZA BRZU
I LAKU MONTAŽU


Nazad   |    Home   |    Vrh strane   |    Dodaj u favorite   |    Kontakt

Copyright © 2008 Delphin Software & Hellas Computers - All Rigths Reserved

Zidne police Classic - Tehnomerkur, Pcinjska 19, Beograd